Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők!

Az elmúlt három hétben mindannyian egy új és néha nehéz helyzeten vagyunk túl. Mindenkinek alkalmazkodni kellett a digitális oktatáshoz, legyen az gyermek, szülő vagy tanár.

Intézményünk mindent megtett, hogy az összes tanulónkkal fel tudjuk venni a kapcsolatot, az osztályfőnökök és a szaktanárok el tudják érni a gyerekeket tananyagokkal. Ez a folyamat néha időt vett igénybe, de elmondhatjuk, hogy az első hét végére mindenkihez elértünk, minden diákunk felvette a kapcsolatot az intézményünkkel.

Köszönjük a gyerekeknek, hogy lelkesen és szorgalmasan álltak az eddigi feladatokhoz! A szülőknek, hogy segítették a gyermeküket valamint, az iskola és a gyermek kommunikációját!

A szülők E-kréta rendszeren belül visszaküldött kérdőíveiket is köszönjük, mely sokat segít munkánk megszervezésében.

Munkatársaink otthonról, illetve alkalmanként az iskolából, a gyermekek fejlődésén dolgoznak. Legjobb tudásukkal az adott osztály által legjobban bevált kommunikációs csatornán segítik a tanulókat.

Ez az időszak mindannyiunknak nehéz, megterhelő, de azon vagyunk, hogy ezt a korszakot is visszanézve majd együtt sikeresnek értékeljük.

Kérjük Önöket, amennyiben bármilyen gondjuk, kérésük merül fel az oktatással vagy a feladatokkal kapcsolatban, keressenek minket bizalommal és keressünk rá együtt megfelelő megoldást.

A holnapi naptól hivatalosan tavaszi szünet kezdődik a mi iskolánkban is. Nem olyan lesz ez, mint amelyet a gyerekek és a szülők megszoktak az elmúlt években. Csendes, otthon maradós ünnepnapok jönnek. Az intézményünk a gyerekeknek a szünet idejére semmilyen házi feladatot nem fog adni.

Kollégáink április 15-én (szerdán) jelentkeznek újra a gyerekeknél!

Kívánunk mindenkinek jó pihenést és kellemes ünnepeket!