Kedves Gyerekek! Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Az elmúlt hónapok megpróbáltatásait követően mindannyiunk legnagyobb örömére 2020. szeptember 1-jén kezdetét veszi a tanév. Magunk mögött hagyhatjuk a március közepe óta tartó otthonlétet és végre ismét zajos lesz iskolánk valamennyi osztályterme, megkezdődik a személyes jelenléten alapuló nevelő-oktató munka.Azon dolgozunk, hogy ez minél tovább így maradhasson, ezért mindannyiunk részéről fontos, hogy betartsuk az elengedhetetlen, a járványügyi helyzetben szükséges óvintézkedéseket. Gyermekeink egészségét mindenekelőtt szem előtt tartva a következő intézkedéseket hoztuk:

– Tanévnyitó ünnepséget nem szervezünk egyik évfolyam részére sem, az osztályfőnökök fogják tájékoztatni a diákokat a tantermekben a legfontosabb tudnivalókról, így az ünneplő ruházat viselése nem kötelező.

– A szülők, hozzátartozók a jelenlegi helyzet miatt nem léphetnek be az iskola épületébe, kizárólag indokolt esetben, előzetes egyeztetést követően. Sajnos ez az első osztályos tanulók szüleire is vonatkozik, a gyerekeket tanítóik kísérik fel a termeikbe reggel(illetve megkérhetik ide járó nagyobb testvéreiket, barátjukat a felkísérésre). Kérjük a Kedves Szülőket, hogy az előírt felszerelést a délutáni szülői tájékoztatóra hozzák be.

– A gyerekek a belépésre mindkét bejáratot igénybe vehetik, melynek beosztásáról, pontos menetéről szintén a pedagógusok tájékoztatják őket.- A közösségi tereket, osztályokat folyamatosan fertőtlenítjük. Javasoljuk, hogy a gyerekek rendelkezzenek személyes használatú higiéniai csomaggal (saját kézfertőtlenítő, papírtörlő). A maszk használata az osztálytermekben nem, de a folyosókon, a büfénél kötelező. A további tudnivalókról az osztályfőnökök adnak tájékoztatást, mind a tanulóknak, mind gondviselőiknek.

A járványügyi helyzetet folyamatosan figyelemmel kísérjük és minden, az iskolát érintő változásról értesítjük Önöket.

Pétervására, 2020. augusztus 31. Tisztelettel: Braun Péter
igazgató