B E I R A T K O Z Á S

Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

Iskolánk nagy szeretettel várja a 2020/2021-es tanévre az új, leendő elsős beiratkozó gyerekeket. Ahogyan a felhívásban is látszik, a veszélyhelyzet miatt egy kicsit másképpen történik majd a folyamat.

Legfontosabbak:

1. Tanköteles, azaz 2014. augusztus 31-ig született gyermekét a szülő köteles a lakóhelye, ennek hiányában tartózkodási helye szerinti illetékes vagy a választott iskola első évfolyamára beíratni.

2. A kötelező felvételt biztosító általános iskola 2020. április 28-ig hivatalból felveszi a körzetébe tartozó azon gyermeket, aki vonatkozásában nem érkezett jelzés arról, hogy más általános iskola felvette, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt.

3. Ha a szülő nem a kötelező felvételt biztosító általános iskolába szeretné gyermekét beíratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését – a kötelező felvételt biztosító általános iskola nevének és címének megjelölésével, elektronikus úton, telefonon vagy különösen indokolt esetben személyesen – az általa választott általános iskola vezetőjénél teheti meg 2020. április 24-ig. A gyermek adatain kívül kérjük, hogy a kedves szülők az elérhetőségeiket is küldjék el.

Elérhetőségeink:
Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola,
3250 Pétervására, Szabadság tér 12.
06 36 568 000
iskola@petervasara.hu

4. A kötelező felvételt biztosító általános iskola a körzetébe nem tartozó gyermekek felvételére vonatkozóan 2020. május 21-ig dönt, és erről írásban értesíti a gyermeket nevelő szülőt.

A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a 2020/2021. tanítási év első napján kerül sor.

Az alábbi személyazonosításra alkalmas dokumentumokat:

a) személyi azonosító hatósági igazolványt (a gyermek nevére kiállítva)
b) lakcímet igazoló hatósági igazolványt (a gyermek nevére kiállítva)

Iskolánkat keressék, bátran bármilyen kérdésük van a beiratkozással kapcsolatba, munkanapokon 08.00-15.00 óráig a fenti elérhetőségeinken.

Köszönjük együttműködésüket!